Activitats

TURISME ACTIU
Aprofitant el preciós entorn que ens envolta, tenim un munt d’activitats per gaudir i connectar amb la natura.

RUTES DE SENDERISME
A qui no li ve de gust fer una caminada i respirar l’aire pur de la muntanya?
Des del nostre establiment tenim rutes que podeu fer. Adaptades a totes les edats i depenent de la dificultat que vulgueu.
OLEOEXPERIÈNCIES que no oblidaràs
Viu la cultura de l’oli d’una manera molt diferent i divertida de forma tradicional. En una masia plena d’història, que us sorprendrà en cada racó. Amb la col·laboració de MOLI DE LA VANSA, ubicat al mateix municipi que el nostre hostal us oferim viure una experiència per recordar.

ENOTURISME
Experiència -Enològica a la Vinya de Rubió del Sols
Un celler familiar integrat al territori, treballant la terra, la vinya i l’elaboració del vi, om el respecte per la natura és la nostra prioritat.
Comença amb una passejada per les vinyes, i acabarem al celler fent l’explicació completa de l’elaboració i el tast de vins.

AIRE NET I PUR

En Hostal Montsec sabem que t’agrada el color verd. Connexió real amb la naturalesa és la prioritat dels nostres hostes. Estàs de sort, aquest és l’entorn idíl·lic que amb el qual somies. La profunditat del Montsec, el murmuri de l’aigua, la combinació increïble de colors, l’olor d’humitat de l’escorça dels arbres i els raigs de sol que es colen amb capritx entre les fulles. Gairebé pots sentir com la teva ment se’n va desintoxicant, veritat? Perquè imaginar-ho vine a viureu.

Si el teu és la bici, les caminades, la muntanya o el que t’apassiona és explorar a l’aire lliure, l’Hostal Montsec és sens dubte el teu destí.

Et fascinarà.

Algunes activitats que podràs realitzar.

Rutes BTT

Rutes Senderisme

Vall d’Ariet