La cuina del Montsec
En el nostre hostal destaca per la seva cuina de proximitat, amb producte de temporada, km 0, i molt d’ells collits al nostre hort que el tenim situat dintre de la nostra finca on cuidem de primera mà els productes que oferim als nostres clients on hem cultivat amb tot el nostre amor. Disposem d’una carta de vins de proximitat i ecològics de km 0. També cap a finals de la tardor arriba a la nostra cuina la caça, conills, perdius, senglar… i la tòfona l’anomenat diamant negre la cuina conreada i collida a la mateixa finca en una petita plantació per al consum i l’elaboració dels nostres plats a pocs metres de l’hostal.
No et perdis les nostres novetats que us portem, mantenint sempre la nostra essència que segueix a la tercera generació….
Creem els menús elaborats amb producte de temporada i de proximitat que no us deixarà indiferent!!!!
En els fogons acaronem les més delicioses receptes d’antany. Les presses es queden fora. En la nostra cuina es continuen preparant amb tot l’afecte i a foc lent els plats més populars de la tradició catalana.